Publicat la: 13.07.2017. 18:02 / 916 views

GURĂ DE OXIGEN PENTRU CRUCEA ALB GALBENĂ. CONSILIUL JUDEŢEAN SPRIJINĂ ASOCIAŢIA

Consiliul Judeţean Buzău a semnat, împreună cu Provincia Flandra Orientală, Fundaţia Crucea Alb Galbenă Flandra şi Fundaţia Crucea Alb Galbenă România – Filiala Buzău un nou Acord de Parteneriat pentru îngrijiri medicale şi sociale de calitate la domiciliu în judeţul Buzău. În condiţiile în care fundaţia a pierdut finanţarea de la Ministerul Muncii şi risca să se desfiinţeze, acest parteneriat a salvat serviciul de îngrijiri la domiciliu la Buzău.

crucea alb galbena 3Prin intermediul acestui Acord de Parteneriat, încheiat pentru perioada iulie 2017 – iunie 2020, părţile şi-au exprimat hotărârea de a sprijini în continuare funcţionarea Crucii Alb Galbene Buzău, în vederea asigurării continuităţii îngrijirilor medicale şi sociale de calitate şi accesibile la domiciliul beneficiarilor din judeţul Buzău. Acest lucru este posibil şi prin acordul dat astăzi de consilierii judeţeni în şedinţă extraordinară.

Consiliul Judeţean Buzău a acordat Fundaţiei Crucea Alb Galbenă – Filiala Buzău o subvenţie în cuantum de 96.600 lei pentru un număr de 115 beneficiari pe lună. Reprezentanţii Consiliului Judeţean spun că acest serviciu este absolut necesar buzoienilor.

Colaborarea dintre Judeţul Buzău şi Provincia Flandra Orientală a început în anul 2003. În baza întâlnirilor periodice, care au avut loc între reprezentanţii acestora, au mai fost încheiate şi Protocoalele de colaborare între anii 2009-2012 şi Acordul de parteneriat în anul 2013. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!