Publicat la: 08.03.2019. 19:11 / 849 views

GUDRONATORUL ÎN ACŢIUNE. PLOMBĂRI PE ALEILE DIN ZONA UNIRII SUD

Cel mai nou utilaj achiziţionat de Urbis Serv a fost scos la lucru. De câteva zile gudronatorul îşi dovedeşte utilitatea la lucrările de plombare a carosabilului de pe aleile din spatele blocurilor de pe bulevardul Unirii Sud.

gudronatorNoul gudronator este un utilaj complet, care curăţă şi carosabilul înainte de a fi emulsionat şi care înlocuieşte munca mai multor oameni.

Dar, adevărata lui eficienţă se va dovedi la o lucrare de anvergură. Staţia mică de asfalt a fost pornită şi astuparea gropilor din carosabil se face la cald, o soluţie mult mai ieftină şi mai eficientă decât metoda „la rece”.

Plombările vor continua şi în perioada următoare, când echipele de la Urbis vor lucra peste tot unde va fi nevoie, atât pe străzile oraşului, cât şi pe aleile dintre blocuri. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!