Publicat la: 26.11.2018. 18:56 / 579 views

GRIJA PENTRU OAMENI. LA URBIS AU MAI SOSIT DOUĂ RULOTE ŞI O CASĂ MOBILĂ

Vremea nu a oprit definitiv lucrările pe care societatea Primăriei, Urbis Serv trebuie să le ducă la bun sfârşit. Mai este destul de lucru la infrastructura oraşului şi la spaţiile verzi. Pentru ca oamenii să aibă un adăpost atunci când au pauza de masă, societatea a mai achiziţionat încă două rulote şi o casă mobilă.      

rulota 1Lucrătorilor de la Urbis, care muncesc în aer liber, chiar dacă este vară sau iarnă, le este destul de greu să găsească un loc la adăpost, pentru masă.

Pentru a le creea condiţii civilizate unde să poată servi masa, Urbis Serv a achiziţionat mai multe rulote

Două dintre ele sunt deja instalate la şantierele de la strada Pompiliu Ştefu şi la Şcoala Nr. 15, iar altele două au sosit în weekend şi urmează să fie reamenajate.

Tot în weekend a sosit şi o casă mobilă, care va fi repartizată la secţia Spaţii verzi, pentru muncitorii care lucrează deja la transformarea unor parcuri mai mici din municipiu.

Deocamdată casa mobilă este configurată pentru scopul în care a fost construită şi este alcătuită dintr-o sufragerie încăpătoare, două dormitoare şi o toaletă.

După ce va fi reconfigurată, cele două dormitoare vor fi transformate în vestiar.

Căsuţa va fi amplasată în parcul din spatele Catedralei Municipale şi va fi racordată la curent, apă, canalizare şi gaze.

Reamenajarea casei mobile va fi terminată în această săptămână, apoi va fi instalată şi va deveni astfel un punct de comandă pentru zona centrală a oraşului. (Corneliu Floriceanu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Marius spune:

    Foarte buna initiativa dar cei care folosesc rulotele sau le au in administrare sa fie si ei cu grija! dar azi chair am reusit sa zgarii masina forte urat pe pragul din partea stanga cu bucatile de asfalt pe care muncitorii le-au montat in drum ca si trepte in fata la una din rulote, cea din fata cofetariei Cornovac…

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>