Publicat la: 04.04.2019. 18:19 / 526 views

GREU DE UCIS. URSUL A ATACAT DIN NOU, LA COLŢI

La câteva ore după ce jandarmii şi vânătorii s-au mobilizat pentru a-l împuşca, ursul care a terorizat comunităţile din Colţi şi Pănătău a atacat din nou. Azi-noapte a sfâşiat mai multe animale dintr-o gospodărie situată chiar în apropierea Primăriei.

atac urs 2În ultima lună, fiara sălbatică a făcut ravagii în gospodăriile mai multor săteni din comunele Colţi şi Pănătău. Ursul a atacat de peste zece ori şi a ucis zeci de animale. Ieri, Prefectura Buzău a anunţat că s-a primit undă verde pentru recoltarea animalului sălbatic iar echipele de vânători şi jandarmi au început pânda în zonele unde fiara a mai atacat. Numai că, azi-noapte, ursul a coborât din nou în sat, într-o altă zonă. De această dată, a întrat într-o gospodărie din apropierea Primăriei Colţi, unde a distrus un coteţ şi a ucis un animal.

Până la capturarea ursului, localnicii vor trăi în continuare cu teama că se vor trezi cu fiara sălbatică în curte.

În urma proceselor verbale întocmite de autorităţi, se vor stabili și despăgubirile ce vor fi acordate sătenilor ale căror gospodării au fost atacate de urs. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!