Publicat la: 10.07.2019. 18:21 / 544 views

GREU DE COMASAT. DISCUŢII TENSIONATE ÎNTRE CELE DOUĂ DIRECTOARE

Comasarea între Şcoala nr. 6 “Grigore Baştan” şi Şcoala nr. 16 “Ion Creangă” din Buzău stârneşte în continuare discuţii tensionate. Procedurile de predare-primire sunt în impas, din cauza neînţelegerilor dintre directoarele celor două unităţi de învăţământ, lucru care reiese şi dintr-o dispută, surprinsă astăzi, de o echipă a Campus TV.

responsabil bastanDiscuţia a avut loc în sediul Școlii nr. 6, unde directoarea de la Școala nr. 16 a mers pentru a prelua o parte din documentele instituţiei.

În faţa unui refuz, directoarea Școlii “Ion Creangă” şi-a reclamat colega la  conducerea Inspectoratului Școlar.

După ce a discutat cu cele două responsabile de şcoli, inspectorul general şcolar a tras concluzia că directoarea de la Școala “Grigore Baştan” ar temporiza formalităţile de preluare a bunurilor. 

De cealaltă parte, directoarea acuzată susţine că sindicatul urmează să atace în instanţă decizia de comasare. 

Pe partea didactică, procedura comasării a fost respectată şi nu s-au mai făcut înscrieri la Școala nr. 6 “Grigore Baştan”, toate cererile pentru clasa pregătitoare fiind primite la Școala nr. 16. Ion Creangă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!