Publicat la: 16.09.2020. 18:20 / 187 views

GRĂDINIȚA DIN PARC. ALTERNATIVĂ PENTRU ”CEI ŞAPTE PITICI”

Grădiniță în aer liber, la Buzău! Preșcolarii de la o unitate de învățământ din cartierul buzoian Micro 14 au început altfel grădinița. Sub îndrumarea și supravegherea educatoarelor și îngrijitoarelor, ei participă zilnic la activități în Parcul Tineretului.

lucrari gradinita 1 parc gradinita 5

Mod inedit de începere a grădiniței pentru preșcolarii de la Grădinița “Cei șapte pitici” din municipiul Buzău. Pentru că imobilul din cartierul Micro 14 se află în plin proces de reabilitare termică, micuții își desfășoară activitățile în aer liber, în Parcul Tineretului, unde Primăria a amenajat mai multe locuri pentru copii.

Spațiile speciale din Parcul Tineretului au fost amenajate de Primăria Buzău, pentru a veni în întâmpinarea celor care doresc să-și desfășoare activitățile didactice în aer liber.

Părinții preșcolarilor au fost nevoiți să se adapteze noilor condiții.

Copiii înscriși la grădinița “Cei șapte pitici” ar urma să meargă în alte spații amenajate la Școala nr. 12, însă vor avea activități hibrid.

Proiectul european de reabilitare termică și de modernizare a clădirii grădiniței “Cei șapte pitici” are o valoare de peste 3,7 milioane de lei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!