Publicat la: 03.01.2017. 18:10 / 976 views

GRĂBIŢI SĂ-ŞI ACHITE TAXELE ŞI IMPOZITELE. REDUCERE A DĂRILOR CU 10% PÂNĂ PE 31 MARTIE

Aglomeraţie, astăzi, în prima zi  în care au funcţionat ghişeele de la Taxe şi Impozite din Palatul Comunal. Sute de persoane s-au grăbit să îşi achite dările, pentru a scăpa chiar la început de an de grija datoriilor către Primărie. Până pe 31 martie contribuabilii care îşi plătesc taxele locale beneficiază de o reducere de 10%.

taxe-1Astăzi, la orele dimineţii, s-a stat la coadă la ghişeele de la Taxe şi Impozite. Mulţi buzoieni, în majoritate vârstnici, au ţinut să meargă la Primărie încă din prima zi în care s-au făcut încasări.

Buzoienii care îşi achită dările pe anul 2017 până la data de 31 martie au parte de o scutire de 10 procente.

În luna decembrie, Consiliul Local Municipal a decis ca taxele şi impozitele locale să nu fie majorate pentru acest an. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!