Publicat la: 11.06.2019. 18:14 / 668 views

GONG FINAL. ”BUZĂU IUBEŞTE TEATRUL” ŞI-A DESEMNAT CÂŞTIGĂTORII

Cea de-a XVI-a ediţie a festivalului buzoian „Buzău iubeşte Teatrul” s-a încheiat sâmbăta. Ca în fiecare an, buzoienii s-au bucurat de spectacole de referinţă. Tot sâmbătă, juriul de specialitate al festivalului a desemnat şi câştigătorii ediţiei din acest an.

festival teatru 2După o săptămână de festival în care au urmărit reprezentaţii de referinţă din stagiunea teatrală susţinute de teatre din capitală şi din ţară, spectatorii buzoieni au consemnat încă o reuşită a Teatrului „George Ciprian”

Şi această a XVI-a ediţie a festivalului „Buzău iubeşte teatrul” poate fi considerată a fi un succes de palmares, care a adus pe scena buzoiană spectacole şi actori de primă mână.

Sâmbăta au fost desemnaţi câştigătorii din secţiunea Oficială.

Spectacolul cu piesa „Pescăruşul”, scrisă de Anton Pavlovici Cehov, a încheiat festivalul buzoian „Buzău iubeşte teatrul” de anul acesta. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!