Publicat la: 02.06.2020. 17:55 / 486 views

GOGOȘI ”MARGHILOMAN”. MIROSURI APETISANTE LA VILA ALBATROS

Binecunoscutul om politic buzoian Alexandru Marghiloman, inventator al cafelelor ”marghilomane”, ar putea deveni, fără de voia sa, numele unui nou brand. Lângă Vila Albatros unde erau primiți cu fast oaspeți cu sânge regal, zilele acestea s-au vândut gogoși. Viceprimarul Ionuț Apostu explică cum de a fost posibila o astfel de situație.

gogoserie 1 gogoserie 3

Lângă Vila Albatros, în care, pe vremuri au fost oaspeți cu sânge albastru din familia regală a României, mai nou se vând gogoși.

Așa că, nu ar fi imposibil ca un nou brand să devină celebru în curând, precum covrigii de Buzău: gogoșile Marghiloman.

Viceprimarul Ionuț Apostu încearcă să explice cum de a ajuns taraba cu gogoși lângă Vila Albatros.

Comerciantul nu a respectat nici locul în care ar fi trebuit amplasată rulota și nici termenul la care acesta ar fi trebuit luată din parc.

Ce sancțiune i se va aplica acestui comerciant care nu a respectat mai deloc termenii acordului cu Primăria, rămâne de văzut.

Astăzi, 2 mai, rulota cu pricina încă se afla exact în același loc și aștepta, probabil, să se ocupe cineva de mutarea ei. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!