Publicat la: 30.09.2019. 17:59 / 893 views

GLORIA, VICTORIE ÎN MINUTUL 99, LA CAPĂTUL UNUI MECI TENSIONAT

Gloria Buzău a obţinut trei puncte, acasă, la capătul unui meci tensionat cu o fostă formaţie de Liga I, Concordia Chiajna. Echipa lui Ilie Stan a fost condusă până în minutul 83, când Chipirliu a profitat de un moment de neatenţie, în careul oaspeţilor. Victoria a fost obţinută din penalti, în minutul 99, ultimul al prelungirilor. Din zona presei a răsunat strigătul de gol al celebrului comentator de radio Ilie Dobre.

gloria chiajna 2Imediat după ce Valentin Alexandru a marcat de la punctul cu var, partida s-a încheiat.

2 – 1, scor final al unui un meci dominat categoric de echipa buzoiană, care a fost, totuşi, condusă, din minutul 42, când Paul Batin a înscris pentru Concordia Chijna.

În a doua repriză, elevii lui Ilie Stan au ratat pe bandă rulandă, spre disperarea sutelor de suporteri din tribunele stadionului din Crâng. Minutul 83 a venit cu cea mai mare ocazie de egalare, iar la câteva secunde după ratare, Chipirliu a profitat de neatenţia portarului de la Chiajna, care a lăsat mingea jos, pentru a o degaja, însă atacantul buzoian i-a furat balonul şi l-a trimis în poarta goală. 

Nici măcar staff-ul Gloriei nu a realizat ce s-a întâmplat la acea fază. Golul lui Chipirliu a fost validat după mai multe minute în care centralul s-a consultat cu arbitrul de margine.

La finalul celor 90 de minute regulamentare, arbitrul de centru a dictat nouă minute de prelungiri. La ultimul atac al Gloriei, Chipirliu a fost faultat în careu, iar Valentin Alexandru a marcat din penalti, aducând cele trei puncte puse în joc.

După nouă etape, Gloria este pe locul doi, la egalitate cu UTA Arad, cu 19 puncte, la trei distanţă de liderul din Turnu Măgurele, pe care îl va întâlni în deplasare, în următoare etapă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!