GLORIA, VICTORIE CU ZALĂUL LUI TADICI. BUZOIENCELE S-AU IMPUS CU 23 LA 18

GLORIA, VICTORIE CU ZALĂUL LUI TADICI. BUZOIENCELE S-AU IMPUS CU 23 LA 18

Gloria reuşeşte să lege două victorii, în Liga Florilor. Elevele lui Ovidiu Mihăilă au reuşit să câştige, în această seară, meciul disputat acasă, cu HC Zalău. Roş-albastrele s-au impus cu 23 la 18, dupa o repriză secundă de excepţie.

  Still0305_00000  Still0305_00001

Echilibru în prima repriză, o singură echipă pe teren, în cea de-a doua. Gloria s-a impus clar, în fața celor de la HC Zalău, cu 23 la 18. Primul mitan a fost cât se poate de echilibrat, cu greșeli din partea ambelor combatante, dar și a brigăzii de arbitri. La pauză, Gloria a intrat în avantaj, 10 la 8, și nimeni nu se aștepta ca ritmul partidei să fie complet rupt, în actul secund al meciului.

În a doua repriză, experiența și-a spus cuvântul. Fetele de la Gloria, mai mature și mai rodate în primul eșalon al handbalului românesc, și-au impus jocul și s-au distanțat, constant, pe tabela de marcaj. Echilibrul s-a rupt în minutul 47, atunci când Gloria a reușit să obțină un avantaj de patru goluri.

După meci, Gheorghe Tadici a acuzat brigada de arbitri, dar nu a uitat să felicite Gloria.

Pentru Buzău, urmează partida de cupă cu Minaur Baia Mare. Meciul se va disputa joi, iar dacă Gloria învinge se va califica în final-four-ul competiției

Grație victoriei de azi, Gloria urcă pe poziția a patra, la numai un singur punct în spatele celor de la Minaur. Buzoiencele au 35 de puncte, cu cinci peste Dunărea Brăila.

(Andrei Solomon)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Eveniment

(VIDEO) Tragedie la scăldat

02.08.21 20:07 Ultima modificare 02.08.21 20:07

Tragedie la scăldat, în weekend. Un tânăr și-a pierdut viața în lacul format dintr-o zonă de excavații de pe raza satului Potoceni, în apropiere de…