Publicat la: 28.05.2020. 18:52 / 607 views

GLORIA TRANSFERĂ DIN NAȚIONALA SERBIEI. ANDJELA JANJUSEVIC, APROAPE OFICIAL SUB COMANDA LUI MIHĂILĂ

La doar câteva zile după ce a fost confirmată oficial participarea în Cupa EHF, Gloria realizează o primă mutare notabilă pe piața transferurilor. La Buzău va sosi, în proporție de 99 la sută, Andjela Janjusevic, interul formației maghiare Siofok. Interul dreapta a bifat 14 prezențe pentru Naționala Serbiei.

andjela janjusevic siteGloria este aproape de perfectarea primului transfer, după ce a fost confirmată ca participantă în Cupa EHF. Buzoiencelor antrenate de Ovidiu Mihăilă li se va alătura Andjela Janjusevic, interul dreapta al Naționalei sârbe. Sportiva în vârstă de 24 de ani vine de la formația maghiară Siofok. Culmea, sârboaica s-a făcut remarcată la nivel internațional chiar într-un meci cu România, disputat în 2015 la Cluj, pe când avea doar 19 ani. Prin acest transfer, se creează și o concurență reală pentru postul de inter dreapta, acolo unde evoluează Alina Ilie.

Gloria va demara pregătirea la începutul săptămânii viitoare, imediat după reunirea lotului. Va fi, inițial, o perioadă de acomodare la efort, cu sesiuni derulate în aer liber în grupuri de maxim trei sportive. Astfel,  se va putea sări peste izolarea de două săptămâni la care apelează, în general, grupările din sporturile colective.

Înainte de întreruperea întrecerilor interne, Gloria mai obținuse acordul Dianei Ujkic, a Bobanei Klikovac și a Elenei Livrinikj. De asemenea, din sezonul viitor, sub bagheta lui Ovidiu Mihăilă va evolua și Patricia Moraru. Buzoienii trebuie să acopere acum golul creat de plecarea Petrei Blazek, una dintre cele mai bune portărițe din Liga Florilor, în sezonul recent încheiat. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!