Publicat la: 19.02.2019. 19:12 / 625 views

GLORIA, THRILLER ÎN CUPĂ. BUZOIENCELE AU ELIMINAT SLATINA, ÎN ŞAISPREZECIMI

Una caldă, alta rece, pentru Gloria Buzău. Handbalistele au făcut figuraţie la Cisnădie, dar s-au revanşat, în şaisprezecimile Cupei României, cu CSM Slatina. Fetele noastre s-au impus cu 33 la 32, după un meci decis de loviturile de departajare, episod rar întâlnit în handbal. Din pacate, în optimi, Gloria este singura echipă din Liga Florilor care a primit adversar din primul eşalon valoric, pe HC Zalău.

handbal fete scm gloria - csm romanThriller, la Slatina, în şaisprezecimile Cupei României. Gloria s-a impus cu 33 la 32, după un meci decis la capătul loviturilor de departajare. Iniţial, după 60 de minute, cele două combatante încheiaseră la egalitate, 28 la 28.

Gazdele au condus cu 16 la 15 la pauză şi păreau să-şi fi adjudecat deja victoria, după ce, la un moment dat, tabela arăta un 21 la 16 pentru Slatina. Gloria a revenit după un mitan secund neverosimil, în care s-au remarcat portăriţa Ana Maria Olariu şi tânăra Alexandra Banciu. Atât Slatina, cât şi Buzăul au folosit jucătoare din linia a doua, după ce în weekend disputaseră meciuri în Liga Florilor.

Din păcate, Gloria va întâlni un adversar dificil, în optimi. De altfel, este singurul meci în care ambele combatante evoluează în Liga Florilor. Buzoiencele vor juca în deplasare, cu HC Zalău, ocupanta locului 7, în primul eşalon al handbalului românesc.

Sâmbătă, în campionat, Gloria primeşte acasă pe CSU Cluj Napoca, antepenultima din clasament. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!