Publicat la: 10.01.2020. 19:15 / 823 views

GLORIA ȘI-A PIERDUT GOLGETERUL, VALI ALEXANDRU A SEMNAT CU RAPID. ANUNȚUL A FOST FĂCUT PE PORTALUL GRUPĂRII BUCUREȘTENE

Gloria și-a pierdut unul dintre cei mai importanți jucători. Azi, Rapid București a anunțat transferul lui Vali Alexandru, golgeterul formației buzoiene, în tur. 

valentin alexandru rapid b valentin alexandru gloria

Atacantul născut în Popești-Leordeni, a revenit la Rapid după o pauză de 3 ani și jumătate, Vali Alexandru bifând un meci în tricoul alb-vișiniu, în chiar ultimul meci înainte de faliment (4-1, cu Domnești).

Din declarațiile șefilor de la Gloria, fiecare jucător al secției de fotbal are stipulată o clauză în contract, prin care, dacă se plătește o anumită sumă, fotbalistul poate negocia direct, cu gruparea care îl dorește. Reprezentanții grupării din Crâng n-au dorit, însă, să dezvăluie suma pe care s-a transferat Vali Alexandru.

Pe surse, Ilie Stan a aflat abia astăzi, de tratativele purtate între șefii Gloriei și gruparea alb-vișinie. Pe adresa clubului din Crâng mai veniseră oferte, tot de la Rapid, undeva în luna decembrie.

10 goluri a înscris pentru Gloria Vali Alexandru, în turul de campionat.

„Sunt extrem de fericit să revin la Rapid, mi-am dorit foarte mult să intru în familia Rapid, am ales cu sufletul, iar în vară sper să sărbătorim împreună promovarea”, a declarat noul atacant al Rapidului.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!