Publicat la: 07.07.2020. 18:36 / 377 views

GLORIA ȘI-A LUAT PORTAR. ALEX BARNA VINE DE LA CEAHLĂUL

Primul transfer facut public de gruparea din Crang. Cel putin pentru un sezon, goalkeeperul Alex Barna va evolua sub comanda lui Ilie Stan. Portarul vine de la Ceahlaul Piatra Neamt, sub forma de imprumut, dupa ce in sezonul trecut a evoluat intr-o singura partida, pentru trupa de sub Pietricica.

barna siteSCM Gloria se intareste la capitolul portari, dupa ce Alexandru Barna și-a dat acordul de a evolua, sub formă de împrumut, pentru clubul buzoian. Goalkeeperul a evoluat pentru ultima dată la Ceahlăul Piatra Neamț, echipa din cel de-a treilea eșalon al fotbalului autohton.  Mutarea a fost confirmată și de portalul clubului buzoian.

Alexandru Barna e originar din Moinești,  însă s-a lansat în fotbal  la Ceahlăul Piatra Neamț, echipa falimentară, pentru care a jucat atât în Liga 1, cât și în Liga 2. În vara lui 2016 a ajuns la UTA Arad, unde a stat două sezoane, însă, din cauza problemelor medicale, a apucat să joace doar în cinci meciuri. Ulterior după despărțirea de ”Bătrâna Doamnă”, Barna a ajuns la CSM Ceahlăul, noua echipă a orașului Piatra Neamț, prezentă în Seria 1 a Ligii 3.

Ilie Stan subliniase, de altfel, că lotul Gloriei mai are nevoie de un portar. De asemenea, tehnicianul buzoian a cerut întăriri pentru mai toate compartimentele, dar și achizițiile unor jucători tineri, pentru a îndeplini baremele impuse de FRF.

Pe parcursul sezonului trecut, cei doi portari folosiți de Iliesta au fost Dragoș Balauru și Relu Stoian. Evoluțiile ambilor goalkeeper au fost extrem de inconstante, criticate, chiar, de fostul tehnicianul Gloriei.

SCM Gloria Buzău a încheiat pe locul 8, cu 33 de puncte, actuala ediție de campionat a Ligii 2 suspendată și ”înghețată” după doar 24 de etape dintr-un total de 38, din cauza pandemiei de COVID-19. În ediția 2019-2020, la prima participare în Liga 2, a înregistrat nouă victorii, șase egaluri și opt înfrângeri. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!