Publicat la: 20.02.2020. 19:26 / 588 views

GLORIA SE VA PREZENTA LA MECIUL CU FC SNAGOV. ILFOVENII VOR JUCA NUMAI CU JUNIORI

Sambata, la ora 11, Gloria se va prezenta la Snagov, deoarece gruparea ilfoveana nu a trimis nicio adresa oficiala catre federatie in care sa anunte retragerea din campionat. Gazdele vor alinia, cel mai probabil, un prim unsprezece format din juniori pentru ca majoritatea jucatorilor au migrat catre FC Braila.

gloria metaloglobus 1-0Gloria va merge în excursie, la Snagov. Meciul cu ilfovenii se anunță a fi deja tranșat, deoarece gazdele nu prea mai au jucători. Fotbaliștii Snagovului au parasit gruparea in corpore, cei mai mulți mergând la FC Brăila. Pe cale de consecință, ilfovenii vor avea varianta unui prim unsprezece format numai din juniori. Există posibilitatea ca gazdele meciului de sâmbătă să trimită în teren numai șapte jucători, pentru ca, după câteva minute să declare forfeit și să piardă la masa verde cu 0 la 3.

Șefii de la Gloria au sperat ca până la data meciului, FC Snagov să se retraga din campionat. Astfel, erau scutite cheltuielile deplasării iar riscul unor accidentări era anulat. Între timp, pe site-ul FRF au apărut deja listele cu delegările observatorilor, semn că meciul se va juca.

În acest context, se anulează și partida amicală dintre Gloria și Aerostar Bacău.

În cazul în care FC Snagov se retrăgea din campionat, Gloria și-ar fi păstrat cele trei puncte obținute în tur.

Pentru a evita astfel de situații, Federația Română de Fotbal a emis o hotărâre prin care cluburile care au datorii către angajați, inclusiv jucători sau personalul din staff,  la bugetul de stat, sau către alte cluburi, să nu primească dreptul de a evolua în eșalonul secund. Grupările sportive  vor avea termen până la date de 30 iunie șă-și rezolve problemele financiare. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!