Publicat la: 29.06.2012. 16:50 / 810 views

Mitică Marcu: „Gloria rămîne în B! Știu vreo cinci echipe cu probleme”


Speranțe crescute după alegeri pentru Gloria de a găsi un loc liber la nivelul ligii a doua. Conform secretarului general al clubului din Crîng, Mitică Marcu, nu mai puțin de 5 echipe au probleme în privința continuității în liga a doua: „E vorba de Buftea, de Bacău, chiar de Giurgiu mai nou. Din cealaltă serie probleme are Slatina, ce-și va uni cele două echipe de liga a doua plus nou-promovata AS Recaș”. În privința lotului de jucători și a noului antrenor care vor activa la Gloria deocamdata nimic nou sub soare. Înainte de a se face transferuri și numiri se așteaptă decizia federației privind eșalonul în care va activa Gloria. „Antrenori și jucători găsim, nu-i problemă. E plină piața de jucători și de antrenori liberă. Poate săptămîna viitoare primim ceva concret de la federație și ne apucăm serios de treabă” a conchis Marcu.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!