Publicat la: 23.09.2019. 18:08 / 395 views

GLORIA, MECI SPECTACULOS IN „REGIE”. A DOUA ÎNFRÂNGERE A SEZONULUI, 2-3 CU RAPID

Gloria Buzău bifează a doua înfrângere în campionat, după ce a fost învinsă de Rapid, cu 3 la 2. Băieţii lui Ilie Stan au condus de două ori, dar nu au reuşit să conserve avantajul, fiind egalaţi, de fiecare dată, la câteva minute după ce marcaseră. Etapa viitoare, Gloria primeşte acasă pe Concordia Chiajna.

rapid gloria scor  rapid gloria

A doua înfrângere a sezonului pentru Gloria, după ce elevii lui Ilie Stan au fost surclasaţi de Rapid, în Regie, cu 3 la 2. Buzoienii au condus de două ori, cu 1-0 şi 2 la 1, dar au trebuit să se recunoscă în cele din urmă învinşi cu 3 la 2.

Gloria a deschis repede ostilităţile, reuşind să puncteze în minutul 10, prin Huiban. Gazdele au egalat opt minute mai târziu, prin Hlistei.

Roş-albaştrii au trecut din nou în avantaj după pauză, după reuşita lui Munteanu, din minutul 52. Din nou, Rapidul a revenit în meci, graţie reuşitei lui Drăghiceanu din minutul 58.

Vişiniii şi-au adjudecat, în cele din urmă, toate cele trei puncte, în minutul 72, după ce Sefer a reluat nestingherit în poartă dintre trei fundaşi buzoieni care-l marcau din priviri.

Cele două combatante împart locul trei al Ligii a II-a, la egalitate cu CS Mioveni, toate acumulînd 16 puncte. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!