Publicat la: 08.01.2020. 19:09 / 441 views

GLORIA REDIVIVUS. REPRIZĂ SECUNDĂ DE POVESTE, ÎN MECIUL CU SLATINA

Cele două grupări care disputaseră duminică restanţele cu Vâlcea, respectiv CSM, s-au întâlnit aseară, la Buzău, în prima partidă contând pentru etapa a douăsprezecea a Ligii Florilor.

gloria slatina 1 gloria slatina 2

Gloria a suferit în prima repriză, după ce a condus la două goluri, în startul meciului, dar s-a văzut condusă către finalul primei părţi.  Cum – necum, buzoiencele au reuşit să treacă peste oboseala acumulată în derbiul cu Rm. Vâlcea şi să egaleze, şi pe fondul lipsei de conentrare a oaspetelor, fetele de la Slatina nereuşind să înscrie în ultimele şase minute ale primei reprize.

Al doilea mitan a fost unul fără istoric, buzoiencele reuşind să preia conducerea, să se desprindă la 18-13 şi să crească treptat diferenţa, pe fondul resemnării echipei din Slatina. Ca o scuză, antrenoarea oaspetelor acuza diferenţa de valoare dintre primul şapte şi restul lotului de la Slatina, poate principala cauză pentru care oltencele au “căzut”, în a doua repriză.

Pentru buzoience, victoria cu Slatina a reprezentat o mare realizare, mai ales după oboseala şi stresul acumulate în meciul cu Râmnicu Vâlcea.

Echipa antrenată de Ovidiu Mihăilă şi Romeo Ilie a obţinut aseară a opta victorie a sezonului, acumulând astfel 25 de puncte, la fel ca vicecampioana CSM Bucureşti. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!