Publicat la: 06.08.2019. 18:15 / 337 views

GLORIA, PRINTRE FAVORITELE CASELOR DE PARIURI. BUZOIENII, COTAŢI CU ŞANSA A CINCEA LA CÎŞTIGAREA LIGII A II-A

Chiar înainte de a se fi impus în meciul de duminică, Gloria era cotată, oarecum surprinzător, printre favoritele la câştigarea Ligii a II-a. Buzoienii pleacă cu a cincea şansă, în opinia caselor de pariuri, înaintea unor echipe precum Poli Timişoara, Concordia Chiajna, FC Argeş, Farul  şi Mioveni.

gloria 3În urma unor analize facute publice de cele mai importante case de pariuri din România, reiese ca gruparea roş-albastră este una dintre cele mai bine cotate echipe, în cursa pentru câştigarea Ligii a II-a. Astfel, cu o cota de 10, Gloria este devansată doar de Rapid, Petrolul,  U. Cluj şi UTA Arad, toate patru echipe de tradiţie ale fotbalului românesc.

În schimb, buzoienii sunt mai bine cotaţi decât alte grupări cu bugete mai consistente şi zeci de ani petrecuţi, în prima ligă. FC Argeş, grupare care are în palmares două titluri, are şanse mai mici de a se impune în sezonul  2019-2020 al eşalonului secund.

De asemenea, Gloria mai devansează echipe cu pretenţii, precum Dunărea Călăraşi, proaspăt retrogadată din Liga I, Farul Constanţa, Poli, Concordia Chiajna şi CS Mioveni.

În eventualitatea în care la finele competiţiei s-ar situa la vârful clasamentului, Gloria nu va putea promova, deoarece clubul buzoian este 100% sub tutela unei entităţi publice. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!