Publicat la: 15.11.2018. 19:10 / 715 views

GLORIA, MECI DE FOC LA FOCŞANI. CIPRIAN PETRE: „ESTE CEL MAI GREU MECI AL ANULUI”

Programul infernal al Gloriei continuă sâmbătă, cu deplasarea de la Focşani. Echipa de peste Milcov poate constitui piatra de încercare, pentru elevii lui George Timiş, având ca atu omogenitatea. De altfel, căpitanul Gloriei crede că partida de sâmbătă va fi cea mai grea a turului.

scm conf 3Partida de sâmbătă, contra CSM Focşani, este, în opinia lui Ciprian Petre cel mai greu meci al anului.  Căpitanul Gloriei este de părere că locul 5 pe care-l ocupă moldovenii este unul nemeritat şi că adversarul din weekend nu trebuie deloc subestimat. Focşaniul este una dintre cele mai omogene echipe din serie, caracterizată printr-un joc foarte bun, mai ales în meciurile de acasă.

În iarnă, Gloria ar mai putea transfera doi sau trei jucători. Căpitanul roş-albaştrilor a declarat că trupa lui George Timiş ar trebui ranforsată, pe două sau trei posturi, dar cu fotbalişti care să aibă, de la bun început, statut de titulari.

Partida de la Focşani este programată pentru sîmbătă, de la ora 14. Metalul o primeşte acasă pe Știinţa Miroslava, în timp ce Oţelul va juca în deplasare cu cealaltă echipă gălăţeană, Sporting Lieşti. (Andrei Solomon)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. gelu spune:

    Program infernal????? Dle reporter, ai habar ce vorbesti? Iar la Focsani va fi blat! Pont pentru pariori: jucati 2 solist!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!