Publicat la: 25.03.2019. 19:30 / 594 views

GLORIA, MAI TARE CA OŢELUL. 6000 DE SPECTATORI PE ARENA DIN CRÂNG

Partidă decisivă, sâmbătă, între cele două mari favorite la promovarea în eşalonul secund, Gloria şi Oţelul. Buzoienii s-au impus clar, cu 5-0, şi sunt practic promovaţi în Liga a II-a. De remarcat prezenţa in masă a buzoienilor la stadion, roş-albaştrii fiind încurajaţi de peste 6000 de microbişti.

gloria galerieNiciunul dintre cei peste 6000 de spectatori  nu se aştepta la scorul fluviu administrat de Gloria celor de la Oţelul Galaţi. Miza partidei şi faptul că Gloria avea, deja, cinci puncte avantaj, erau premisele unei partide abordate prudent de gazde. Numai că Gloria a sfidat orice scenariu şi a deschis repede scorul, în minutul 2, după ce Chipirliu a înscris imparabil, cu capul, după o centrare a lui Reis.

Conturile au fost aproape încheiate în minutul 35, când Chipirliu şi-a dat, poate pentru prima dată de când a sosit la Buzău, măsură valorii. Ex giurgiuveanul a profitat, după o lovitură liberă, de lipsa de reacţie a apărării gălăţene şi a reluat italieneşte în poartă. De precizat că până la al doilea gol al roş-albaştrilor, gălăţenii ratasera două ocazii de unu la unu cu portarul.

Gloria a mai reuşit să puncteze o dată în prima repriză, prin eroul meciului cu Metalul, Ricardo Mihalache. Atacantul buzoienilor a împins cu capul balonul în plasa, după ce portarul oaspeţilor nu reuşise să reţină lobul lui Ciprian Petre.

În al doilea mitan, gălăţenii nu au mai contat în meci, şi din cauza faptului că au jucat aproape toată repriză în 10 oameni, după ce Zaharia a primit al doilea galben. Gloria nu s-a retras în apărare, ba mai mult, a majorat scorul în minutul 74, prin Ciprian Petre, gol cu capul după un plonjon în careul mic.

Oaspeţii n-au reuşit să înscrie nici după ce li s-a acordat o lovitură de pedeapsa. Cârjan a trimis mult peste, în uralele publicului.

Al cicilea gol a fost o reuşită de autor a lui Cazan. Şut dupa modelul lui Del Piero, în colţul lung, fără nicio reacţie din partea keeperului oaspeţilor, Iliescu.

Graţie victoriei de sâmbătă, Gloria se distanţează la 8 puncte faţă de Oţelul şi este, practic, cu un picior în Liga a II-a.(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!