Publicat la: 09.10.2019. 17:53 / 389 views

GLORIA, ÎNVINSĂ DE LIDER, ÎN PRELUNGIRI. BALAURU, PENALTY APĂRAT, APOI A GAFAT IMPARDONABIL

Dacă handbalistele au reuşit surpriza şi au învins liderul clasamentului, fotbaliştii de la Gloria Buzău au pierdut în faţa echipei de pe primul loc, în deplasare la Turnu Măgurele. Formaţia antrenată de Ilie Stan se putea întoarce acasă cu un punct, însă a primit gol în prelungiri. 

 turris gloria gol 2-1  turris gloria gol 1-1

Jocul a fost unul echilibrat. Liderul a avut şansa de a marca, din penalti, în minutul 22. Balauru a apărat.

La cinci minute după pauză, Turris a deschis scorul, după o ieşire neinspirată a portarului oaspeţilor.

Spre finalul partidei, echipa buzoiană a sperat la un punct, după ce Hoiban a reluat în vinclu o centrare din lovitură liberă.

În prelungiri, Turris a dat lovitura de graţie, după o altă gafă mare a lui Balauru.

La finalul partidei, Iliesta s-a declarat nemulţimit din cauza greşelilor individuale ale elevilor săi.

Antrenorul Ilie Stan a primit cartonaş galben, după ce a protestat la o fază la care un fotbalist de la Măgurele nu a fost sancţionat pentru un henţ intenţionat.

În ciuda înfrângerii, Gloria rămâne pe locul patru în clasament. Următorul meci va fi sâmbătă, pe stadionul din Crâng, împotriva echipei ASU Poli Timişoara, ocupanta locului  12 în clasament. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!