Publicat la: 20.01.2020. 18:59 / 416 views

GLORIA INVESTEŞTE LA SĂHĂTENI. SE DOREŞTE REGAZONAREA TERENULUI DIN COMUNĂ

În lipsa unui teren de antrenament, Gloria investeşte prin comunele din împrejurimile Buzăului. Ultima găselniţă a şefilor clubului din Crâng este regazonarea terenului din Săhăteni, bază unde se pregătesc elevii lui Ilie Stan.

ilie stan 1Regazonarea terenului de fotbal din Săhăteni este soluţia de avarie pe care au adoptat-o şefii Gloriei, în contextul în care roş-albaştrii nu prea au pe unde se antrena, din cauza lipsei unui al doilea teren cu iarbă. Graţie drenajului bun al arenei din Săhăteni, dar şi a distanţei relativ convenabile, baza din comuna respectivă ar putea fi primenită chiar de clubul buzoian. Rămâne de văzut cât va costa această investiţie şi mai ales, dacă este legală.

Gloria recurge la această soluţie şi pentru a proteja gazonul de pe Arena din Crâng. Montată acum două veri, suprafaţa de joc a fost solicitată la maxim, în contextul în care două antrenamente pe săptămână se desfăşoară aici. În plus, în dosarul de licenţiere, clubul buzoian va trebui să facă dovada că dispune de cel puţin un teren gazonat, pentru antrenament, facilitate de care Gloria deocamdată nu se bucură

Ilie Stan s-a plâns, de altfel, de condiţiile precare cu care se confruntă, încă din septembrie. Una dintre nemulţumirile tehnicianului buzoian viza chiar lipsa unui al doilea teren de iarbă. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!