Publicat la: 16.07.2019. 18:10 / 510 views

GLORIA, ÎNCURCATĂ DE FRF. BUZOIENII NU ŞTIU, ÎNCĂ, PROGRAMUL LIGII A II-A

Au mai rămas mai puţin de trei săptămâni până la startul Ligii a II-a, dar oficialii Gloriei încă nu au aflat cu cine vor juca în primele etape. Asta din cauză că forul fotbalistic român, ca şi anul trecut, amână până în ultimul moment publicarea programului.

ilie stan stadionMotivele Federaţiei sunt de înţeles, în contextul în care nu toate grupările aliniate la startul competiţiei sunt sigure de prezenţa în al doilea eşalon. Au existat cazuri, la nivelul ligilor inferioare, în care cluburile au declarat forfait în ultimul moment, “încurcând” atât planurile federalilor, cât şi pe cele ale competitoarelor. Ilie Stan nu s-a arătat foarte deranjat de această situaţie, mai ales în contextul în care Gloria, în calitate de nou promovată, va juca primul meci acasă, pe Arena din Crâng.

Buzoienii vor juca mâine, cu Hapoel Haifa, la Buftea, locul unde echipa israeliană efectuează un cantonament. Urmează două amicale cu CSM Focşani, acasă şi în deplasare, şi un meci cu echipa lui Bănel Nicoliţă, FC Făurei. Data ultimei partide amicale nu este încă certă, urmând a fi stabilită de comun acord, de conducerile tehnice ale celor două grupări.

Noul sezon al Ligii a II-a va începe pe 3 august şi va avea la start nume precum Petrolul, U. Cluj, Rapid, Farul, Pandurii şi UTA Arad. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!