Publicat la: 11.02.2019. 19:15 / 514 views

GLORIA, ÎN SFERTURILE CUPEI ROMÂNIEI. BUZOIENII S-AU IMPUS ÎN FAŢA CELOR DE LA INTER GHEORGHENI

Debut fericit, în Cupa României, pentru Gloria Buzău, la futsal. Buzoienii s-au impus la Gheorgheni, cu 4-2, în faţa formaţiei locale, Inter. Cealaltă echipă buzoianaă de futsal, Fortius, a pierdut acasă, cu 12 la 1, contra Dunării Călăraşi.

futsal siteCele două reprezentante ale judeţului Buzău în campionatele de seniori de futsal, SCM Gloria Buzău (n.r. Liga I) şi Fortius Buzău (n.r. liga secundă) au disputat primele meciuri în Cupa României. Fotbaliştii antrenaţi de Iulică Trăsnea s-au calificat în sferturile de finală ale competiţiei, după ce s-au impus sâmbătă, cu 4 la 2, 2-2 la pauză, în deplasarea de la Gheorgheni.

Victoria obţinută în compania formaţiei Inter (n.r. locul 7 din liga secundă) din localitate înseamnă prima prezenţă, în primul an de la înfiinţare a echipei de futsal a Sport Club Municipal Gloria Buzău, între cele mai bune opt formaţii din ţară.

Gruparea din Crâng va întâlni în sferturile de finală ale competiţiei câştigătoarea dintre United Galaţi şi KSE Târgu-Secuiesc. Cele două combatante se întâlnesc în seara aceasta.

Fortius Buzău (n.r. locul 2 în liga secundă) a întâlnit în primul meci, disputat în faza optimilor, prim divizionara Dunărea Călăraşi (n.r. locul 4 în clasamentul la zi). Jucătorii buzoieni au pierdut cu 12 la 1 confruntarea disputată sâmbătă, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!