Publicat la: 02.12.2019. 20:11 / 513 views

GLORIA, EGAL LA MIERCUREA-CIUC. BUZOIENII AU ÎNCHEIAT LA EGALITATE, 1 LA 1, CU CSIKSZEREDA

Buzoienii nu au reușit să prelungească seria succeselor, cu o a treia victorie consecutivă. După reușitele cu Dunărea și Petrolul, Gloria a încheiat sâmbătă, 1 la 1, meciul cu Csikszereda de la Miercurea Ciuc. Partida a contat pentru prima etapă a returului.

  Still1202_00000   Still1202_00001

Ilie Stan spera să continue seria partidelor victorioase, după evoluțiile bune ale elevilor săi, în meciurile cu Dunărea și Petrolul. De altfel, cu toate că ciucanii de la Csikszereda nu pierduseră niciun meci pe teren propriu, buzoienii plecau din postura de favoriți, atât prin prisma situației din clasament, cât și datorită formei arătate în ultimele partide.

Roș-albaștrii au deschis scorul relativ repede, în minutul 12, grație reușitei lui Vali Munteanu.  Servit impecabil de Chipirliu, aripa Gloriei a finalizat calm, cu latul, pe lângă portarul gazdelor. Același Vali Munteanu ratase cu două minute înainte o altă ocazie clară de a marca.

Gazdele au egalat după pauză la capătul unui contraatac care a prins defensiva Gloriei pe picior greșit.

După meci, Ilie Stan a declarat că Gloria a dat cu piciorul victoriei, din cauza lipsei de concentrare a elevilor săi.

Roș-albaștrii vor încheia anul competițional sâmbătă, de la ora 11, atunci când vor primi acasă pe Ripensia Timișoara.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!