Publicat la: 29.08.2019. 17:50 / 591 views

GLORIA, DERBY CU MIOVENI. ROŞ-ALBAŞTRII JOACĂ SÂMBĂTĂ, DE LA 11

În ciuda unui parcurs excelent în Liga a II-a, Gloria trebuie să se revanşeze în faţa fanilor, după înfrângerea cu Metalul, din Cupa României. Buzoienii primesc sâmbătă acasă pe CS Mioveni, echipă aflată pe locul trei, în eşalonul secund.

gloria 2Gloria are ocazia să se revanşeze în faţa propriilor suporteri, sâmbătă de la ora unsprezece, în derby-ul cu CS Mioveni. Buzoienii ar putea să depăşeasă pe Turris, întrucât teleormănenii vor avea ca adversară o altă echipa tare a ligii, Farul Constanţa.

Între timp, clubul roş-albastru a pus la dispoziţia suporterilor mai multe pachete de abonamente. Pentru peluze, microbiştii vor plăti 70 de lei, la tibuna a II-a preţul este 120 de lei, în timp ce pentru tribuna întâi şi tribuna 0, fanii vor trebui să scoată din buzunar 150 respectiv 200 de lei.

Persoanele cu dizabilităţi şi copiii cu vârsta mai mică de 10 ani au asigurată gratuitatea. Totuşi, cei din urmă vor trebui să fie însoţiţi de un adult, la intrarea în arenă.

Partida de sîmbătă cu CS Mioveni va începe la ora 11. (Andrei  Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!