Publicat la: 13.01.2020. 19:59 / 530 views

GLORIA CÂȘTIGĂ MEMORIALUL “GLORIUȚA”. PRIMA EDIȚIE A TURNEULUI “CONSTANTIN JIPA”

Miza trofeului nu a existat, însă partidele disputate în cadrul turneului memorial “Constantin Jipa” au fost dintre cele mai disputate. Veterani, dar și jucători încă în activitate, și-au dat întâlnire pe un teren acoperit din Buzău, pentru a-l comemora, așa cum se cuvine, pe Jipanu, una dintre cele mai cunoscute figuri ale fotbalului buzoian.

memorial constantin jipa 2  memorial constantin jipa

Mircea Constantin, frații Pușcă, Vali Stan, Ilie Lazăr, Gabi Marcu, Romică Stan, Cezar Ionescu și Vasile Tudose au fost numai câteva dintre numele cu rezonanță care au ținut să participe la turneul memorial “Constantin Jipa”, competiție amicală, găzduită ieri, de un cunoscut complex sportiv buzoian.

Câștigătoare a fost echipa Gloriei, formată dintr-un mix de jucători încă în activitate și veterani. Roș-albaștrii s-au impus în finală, în detrimentul celor de la Metalul, echipa care, de asemenea, a avut în componență fotbaliști în activitate dar și dintre cei care au atârnat demult ghetele în cui. Organizatorii au promis că nu se vor limita la o singură ediție, astfel că turneul memorial va fi unul de tradiție.

Mai mult, cei care au gândit organizarea turneului vor să adune periodic foștii fotbaliști buzoieni, cu ocazia unor meciuri amicale de old-boys, finalizate, evident, și cu o a treia repriză, în care să se depene amintiri.

Evenimentul s-a încheiat cu o masă și cu un pahar închinat în memoria lui Constantin “Jipanu” Jipa. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!