Publicat la: 06.08.2020. 18:33 / 509 views

GLORIA, CANTONAMENT LA HALEȘ. AMICAL, ÎN PREALABIL, CU CHIAJNA

Gloria Buzău va pleca în cantonament pentru opt zile, la Haleș, locație aleasă pentru a fi cât mai aproape de Buzău, locul unde Ilie Stan intenționează să dispute mai multe jocuri amicale. De altfel, chiar înainte de plecarea în cantonament, roș-albaștrii vor juca o partidă de verificare cu ChiajnaMeciul se va disputa duminică, de la ora 11.

ilie stanImediat după, buzoienii vor urca la Haleș, pentru o pregătire centralizată care va dura opt zile. Între timp, tehnicianul buzoian caută soluții pentru a găsi cât mai multe jocuri de verificare.

Zilele trecute au fost efectuate testele pentru Covid-19 iar toate rezultatele au fost negative

Tehnicianul buzoian speră ca pregătirea din această vară să-i permită Gloriei o clasare, dar și un fotbal mai bun, decât cel practicat sezonul trecut.

Până la reluarea competiției, tehnicianul buzoian speră să fie rezolvată și problema spinoasă a statutului juridic. Altfel, Gloria ar putea concura din nou fără miza promovării. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!