Publicat la: 10.09.2018. 18:51 / 679 views

GLORIA BUZĂU ÎNVINGE, ÎN DEPLASARE, PE CSM ROMAN! HANDBALISTELE BUZOIENCE AU OBŢINUT PRIMA VICTORIE ÎN LIGA FLORILOR

Prima victorie pentru SCM Gloria în Liga Florilor. Buzoiencele au produs surpriza cîştigând la Roman. Graţie acestui succes, buzoiencele şi-au luat revanşa după înfrângerea severă din prima rundă, la Buzău, cu Rm. Vâlcea, şi privesc cu optimism înspre meciul cu Cisnădie de duminica viitoare.

handbal fete scm gloria - csm roman 2   handbal fete scm gloria - csm roman

În faţa unei săli arhipline, handbalistele de la Gloria s-au mobilizat şi au început tare, preluând iniţiativa.

După 15 minute, echipa buzoiană era în avantaj apoi diferenţa a tot crescut la trei goluri până la finalul primei reprize scor 9 la 6. Pe parcursul primului mitan, moldovencele au părut surprinse de combativitatea Gloriei, iar elevele lui Dumitru Muşi au deţinut, clar, controlul jocului

A doua repriză s-a desfăşurat după un scenariu diferit, cu sportivele din Roman la cârma jocului, încercând să remonteze diferenţa.  Cu o brigadă de arbitri care a defavorizat clar Gloria, CSM Roman părea să întoarcă soarta partidei. Portăriţa Alina Iordache aflată într-o zi de graţie, a făcut minuni, reuşind să menţină fragilul avantaj de un gol pe tabelă.

Bucuria fetelor a fost de nedescris, hanbalistele buzoiene aflându-se la prima victorie în Liga Naţională, după eşecul de pe teren propriu din etapa trecută, în faţa adversarelor de la Râmnicu Vâlcea. (Andrei Solomon)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!