Publicat la: 27.10.2017. 18:15 / 1.197 views

GLORIA BUZĂU DEFILEAZĂ LA HANDBAL. A CÂŞTIGAT DETAŞAT, ÎNTR-UN MECI DISPUTAT ACASĂ

Gloria Buzău este noul lider la Diviziei A la handbal feminin, cel puţin până mâine după-amiază. Ieri, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi, elevele antrenate de Romeo Ilie au câştigat detaşat partida disputată cu CS Ştiinţa Bacău. 42 la 17, a fost scorul final. O victorie de moral înainte de meciul programat în deplasare cu Dinamo, în etapa viitoare.

handbal feteIeri, în faţa propriilor suporteri, handbalistele de la SCM Gloria Buzău au bifat a şaptea victorie consecutivă în campionatul Diviziei A. Astfel, buzoiencele şi-au continuat parcursul impecabil din acest sezon. Le-au administrat adversarelor de la Bacău nu mai puţin de 42 de goluri, primind doar 17. La pauză, scorul a fost 18 la 10. A fost un antrenament bun, înainte de un meci mai dificil cu Dinamo, echipă care şi-a întărit lotul.

În ciuda scorului final, tehnicianul echipei buzoiene a remarcat că elevele sale au tratat superficial începutul de partidă.

După victoria de ieri, SCM Gloria Buzău a urcat pe primul loc în clasament. Mâine, este programat derbiul etapei, între CSU Neptun Constanţa şi HCF Piatra Neamţ, echipe aflate acum pe locul secund, la o diferenţă de 3 puncte faţă de formaţia buzoiană.  (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!