Publicat la: 12.11.2018. 18:00 / 685 views

GLORIA, 7-0 CU FĂLTICENI. BUZOIENII LIDERI, GRAȚIE GOLAVERAJULUI

Gloria n-a avut nicio emoție, sâmbătă, cu Șomuz Fălticeni. Pentru buzoieni, se punea doar problema golaverajului și a meciului dintre Oțelul și Metalul, partidă în care vecinii de la sud puteau ajuta indirect Gloria. Grație celor șapte goluri înscrise, buzoienii devin lideri, la egalitate de puncte cu echipa de la Dunăre.

gloria falciceni2  gloria falticeni

SCM Gloria Buzău a surclasat sîmbătă în Crâng pe Şomuz Fălticeni, scor 7-0, şi a urcat pe prima treaptă a seriei I, devansând la golaveraj formaţia de la malul Dunării şi principala contracandidată la promovare – Oţelul Galaţi.

Spectatorii au putut asista la un adevarat recital de goluri oferit sîmbătă pe stadionul dn Crâng de către elevii antrenorilor George Timiş, Vasile Tudose şi Mihai Dinu.

În condiţiile în care Gloria şi Oţelul vor merge  umăr la umăr cel puţin până la finalul turului, şi depunctarea sau nepunctarea din meciurile cu Roman contează doar pentru statistică, cele două formaţii vor avea drept criteriu de departajare golaverajul. În urma acestui rezultat, gruparea din Crâng urcă pe prima poziţie a clasamentului, la egalitate de puncte cu Oţelul Galaţi, dar cu un golaveraj superior.

Din păcate, Metalul a fost învinsă la Galați. Echipa de la malul Dunării s-a impus cu 3-1.

(Andrei Solomon)

clasament liga 3


Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!