Publicat la: 31.08.2018. 18:28 / 2.325 views

GIGACALORIA, LA PREŢ ÎNTREG. SUBVENŢIA DE LA GUVERN, INCERTĂ

Veste foarte proastă pentru buzoieni. Potrivit unui anunţ făcut de primarul Constantin Toma, este foarte posibil ca în această iarnă buzoienii să nu mai beneficieze de subvenţie la căldură. Primarul a anunţat că dacă nu se va acorda o subvenţie de la Guvern, bugetul local nu poate susţine o astfel de subvenţie, astfel că buzoienii vor trebui să plătească preţul întreg al gigacaloriei.

gigacalorieO veste care cu certitudine îi va afecta pe buzoienii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire. În această iarnă este foarte posibil ca Ministerul Dezvoltării să nu mai acorde subvenţie la căldură, astfel că buzoienii vor trebui să plătească preţul întreg.

În condiţiile în care Guvernul nu va acorda subvenţie, primarul Toma a spus răspicat că nu sunt bani pentru a susţine din bugetul local o astfel de facilitate pentru buzoienii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire.

Primarul Buzăului a explicat în trecut că va caută soluţii şi pentru buzoienii care reprezintă cazuri sociale în situaţia în care vor fi  obligaţi să îşi monteze surse alternative de căldură. Până la acest moment, nu s-a anunţat, însă, nicio astfel de decizie. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!