Publicat la: 19.06.2019. 18:24 / 456 views

GIGACALORIA DE CARTIER. SOLUŢII PENTRU ÎNCĂLZIREA BUZOIENILOR

Iarna viitoare va fi o piatră de încercare pentru edilii buzoieni. După sistarea livrării de agent termic de către Ecogen Therm, se caută soluţii pentru ca buzoienii să aibă căldură în apartamente. Centralele termice individuale şi repornirea punctelor termice de cartier ar putea fi cele mai bune variante.

punct termicPreocupat de problema încălzirii locuinţelor buzoienilor care sunt încă racordaţi la sistemul centralizat, primarul Constantin Toma crede că o variantă viabilă ar fi transformarea punctelor termice existente în centrale de cartier.

Mâine ar trebui să aibă loc recursul la solicitarea pentru restituirea cazanului de 10 gigacalorii aflat în curtea Ecogenului, dar care este proprietatea Primăriei.

Municipalitatea a declanşat procedurile pentru deschiderea licitaţiei pentru desemnarea firmei care se va ocupa de montarea centralelor termice în unităţile de învăţământ din oraş.

De asemenea, primarul a anunţat că va veni cu o nouă propunere în următoarea şedinţă CLM, referitoare la ajutorul financiar pentru achiziţionarea de centrale termice individuale.

La începutul lunii aprilie, societatea care asigura încălzirea centralizată a municipiului a întrerupt livrarea de agent termic ca urmare a neachitării unor datorii acumulate la plata gazelor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!