Publicat la: 02.07.2018. 18:24 / 879 views

GEST ŞOCANT AL UNUI TÂNĂR DE 21 DE ANI. S-A AUTOINCENDIAT ÎN FAŢA CRÂNGULUI

Gest şocant al unui tânăr de 21 de ani. Duminică după-amiază, nu se ştie din ce motive, buzoianul şi-a turnat o sticlă de spirt pe haine şi şi-a dat foc. Incidentul s-a petrecut chiar la poarta Crângului, iar trecătorii, îngroziţi, au încercat să îi dea primul ajutor. În cele din urmă, tânărul a ajuns la un spital din Capitală, însă starea sa este critică.

crang poarta 1Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost văzut duminică după-amiaza plimbându-se prin faţa porţilor parcului Crâng. La un moment dat, a ieşit în flăcări din zona toaletelor şi striga după ajutor. Martorii spun că şi-ar fi turnat o sticlă de spirt pe haine.

Tânărul este de fel din Pogoanele şi lucra la Buzău la o firmă de distribuţie a ambalajelor. Nu se ştie ce l-a determinat să recurgă la gestul extrem, însă medicii nu îi dau mari şanse de supravieţuire având în vedere faptul că are arsuri pe 70 la sută din suprafaţa corpului.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili ce l-a determinat pe tânărul de 21 de ani să recurgă la un asemenea gest. S-a descoperit, însă, că nu este prima tentativă de suicid a acestuia. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!