Publicat la: 25.09.2018. 18:19 / 479 views

GEST NOBIL AL POLIŢIŞTILOR LOCALI. AU DONAT SÂNGE PENTRU O MĂMICĂ GRAV BOLNAVĂ

Apelul disperat al unei mămici, care în urma unei operaţii de cezariană a suferit un grav accident vascular şi are nevoie urgentă de sânge, nu i-a lăsat indiferenţi pe poliţiştii locali. Aceştia s-au organizat şi încă de la primele ore ale dimineţii au luat cu asalt centrul de transfuzii.

donare 2Gest nobil al poliţiştilor locali. În această dimineaţă, agenţii au luat cu asalt Centrul de Transfuzii şi au donat sânge. Gestul lor vine ca răspuns la apelul disperat al rudelor unei mămici aflată în stare critică la un spital din capitală şi care are nevoie urgentă de sânge.

Săptămâna trecută, Iuliana Sbârcea, o tânără în vârstă de 27 de ani, a adus pe lume o fetiţă sănătoasă. La scurt timp a suferit un accident vascular, iar starea sa gravă i-a determinat pe medicii buzoieni să o transfere la Spitalul Elias din capitală. Tânăra se află în stare critică, dar stabilă şi are nevoie urgentă de sânge. Oamenii cu suflet mare sunt rugaţi să doneze la Centrul de Transfuzii din Buzău sau Bucureşti, cu menţiunea că sângele este pentru Sbârcea Iuliana-Marina din Buzău. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!