GEST IMPRESIONANT AL POLIŢIŞTILOR LOCALI. AU AJUTAT UN BĂTRÂN FĂRĂ PICIOARE

GEST IMPRESIONANT AL POLIŢIŞTILOR LOCALI. AU AJUTAT UN BĂTRÂN FĂRĂ PICIOARE

De o imagine impresionantă au avut parte, ieri, cetăţenii care au trecut prin gara din Buzău. Un bătrân fără picioare, care rămăsese captiv între şinele de cale ferată, a fost ajutat de doi poliţişti locali să ajungă la destinaţie. Oamenii legii l-au luat, l-au dus de mână până la un taxi de unde a fost preluat şi transportat la hotelul la care dorea să se cazeze. Un călător a surprins întreaga scenă cu telefonul mobil.

gest 2Imagini cu un puternic impact emoţional s-au petrecut ieri în gara din Buzău. Un bătrân cu picioarele amputate a rămas captiv între şinele de cale ferată, iar în ajutor i-au sărit doi poliţişti locali.

Unul dintre ei i-a luat bagajele pe care le avea asupra sa, iar celălalt l-a ajutat să urce pe peron. Un călător a surprins întreaga scenă cu telefonul mobil, după care postat imaginile pe pagina sa de socializare.

Misiunea poliţiştilor locali nu s-a încheiat în momentul în care l-au văzut pe bătrân în siguranţă. L-au însoţit şi l-au ajutat chiar să urce într-un taxi pentru a putea ajunge la hotelul la care dorea să se cazeze.

Reporterul Campus TV a reuşit să stea de vorbă cu taximetristul care l-a transportat pe bărbat, iar acesta a recunoscut că a făcut cursa gratuit, la rugămintea poliţiştilor locali. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și