Publicat la: 06.09.2017. 18:38 / 714 views

GEST IMPRESIONANT AL POLIŢIŞTILOR LOCALI. AU AJUTAT UN BĂTRÂN FĂRĂ PICIOARE

De o imagine impresionantă au avut parte, ieri, cetăţenii care au trecut prin gara din Buzău. Un bătrân fără picioare, care rămăsese captiv între şinele de cale ferată, a fost ajutat de doi poliţişti locali să ajungă la destinaţie. Oamenii legii l-au luat, l-au dus de mână până la un taxi de unde a fost preluat şi transportat la hotelul la care dorea să se cazeze. Un călător a surprins întreaga scenă cu telefonul mobil.

gest 2Imagini cu un puternic impact emoţional s-au petrecut ieri în gara din Buzău. Un bătrân cu picioarele amputate a rămas captiv între şinele de cale ferată, iar în ajutor i-au sărit doi poliţişti locali.

Unul dintre ei i-a luat bagajele pe care le avea asupra sa, iar celălalt l-a ajutat să urce pe peron. Un călător a surprins întreaga scenă cu telefonul mobil, după care postat imaginile pe pagina sa de socializare.

Misiunea poliţiştilor locali nu s-a încheiat în momentul în care l-au văzut pe bătrân în siguranţă. L-au însoţit şi l-au ajutat chiar să urce într-un taxi pentru a putea ajunge la hotelul la care dorea să se cazeze.

Reporterul Campus TV a reuşit să stea de vorbă cu taximetristul care l-a transportat pe bărbat, iar acesta a recunoscut că a făcut cursa gratuit, la rugămintea poliţiştilor locali. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!