Publicat la: 06.01.2020. 19:06 / 422 views

GENUL PROGRAMULUI: THRILLER. MECI CU DE TOATE, ÎNTRE GLORIA ŞI RÂMNICU VÂLCEA

Este arhicunoscut deja: Sala Sporturilor Romeo Iamandi a devenit o fortăreaţă. Mai nimeni nu a reuşit să câştige la Buzău. Au simţit-o pe propria piele inclusiv campioanele de la Râmnicu Vâlcea, ieri, într-un meci de infarct, decis în ultimele secunde.

handbal valcea 2 handbaliste valcea

Una dintre cele mai intense partide disputate în acest sezon în Liga Florilor s-a terminat 26 la 26, un egal care nu ajută niciuna dintre combatante, dar care a încântat cei 2000 de spectatori prezenţi în Sala Sporturilor Romeo Iamandi.

În ciuda ritmului frenetic, nici campioanele, nici Gloria n-au reuşit să-şi impună jocul, diferenţa maximă dintre cele două competitoare fiind de două goluri.

Oaspetele păreau să-şi fi adjudecat victoria, la câteva minute de la reluare, când au reuşit să se desprindă la patru goluri, graţie individualităţilor de excepţie. Atacurile conduse de Fraga Fernandez şi finalizate precis de Kristina Liscevici au redus, pe alocuri, la tăcere, publicul buzoian.

Revirimentul roş-albastrelor s-a produs parcă de nicăieri, pe fondul unor atacuri lente, previzibile, dar cu un pivot, Subţirică, în zi de graţie care a jucat aproape impecabil, secondată de omniprezenta Rotaru. De cealaltă parte, vâlcencele, multe dintre ele venite după o lună de Campionat Mondial, au început să obosească şi să rateze, timorate parcă de intervenţiile, pe alocuri uluitoare, ale lui Blazek.

Revenite în meci, elevele lui Ovidiu Mihăilă au reuşit să se ţină scai de adversare. Finalul a fost unul apoteotic, cu vâlcencele irosind cu nonşalanţă oportunitatea unui ultim atac prelungit. La 26-26, Gloria a avut la dispoziţie 10 secunde, pentru o ultimă şarjă, atac care nu s-a soldat, însă cu modificarea tabelei.

Gloria are la dispoziţie o singură zi de odihnă, deoarece mâine primeşte acasă pe CSM Slatina. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!