Publicat la: 02.04.2021. 19:10 / 454 views

GENERALUL-DEPUTAT RECUNOAȘTE. PARLAMENTARUL A EXPLICAT IMPLICAREA SA ÎN SCANDAL

Deputatul AUR de Buzău recunoaște faptul că nu ar fi trebuit să fie unul dintre agitatorii colegului parlamentar, care, în urmă cu aproape două săptămâni a provocat un scandal fără precedent. Pe de altă parte, generalul maior în retragere Nicolae Roman a apreciat tinerii buzoieni care au ieșit în stradă în această săptămână.

general aurDeputatul AUR de Buzău i-a felicitat pentru curaj pe tinerii buzoieni, care au protestat, zilele trecute, pe străzile orașului.

Întrebat despre implicarea sa în scandalul din Parlament, de acum aproape două săptămâni, generalul maior în retragere Nicolae Roman a recunoscut că nu a avut o atitudine împăciuitoare, în momentul în care un coleg deputat a început să înjure mai mulți parlamentari de la Putere.

Deputatul AUR de Buzău a precizat, însă, că incidentul a fost provocat de colegii de la celelalte partide și că el a încercat, în cele din urmă, să calmeze spiritele. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!