Publicat la: 21.03.2019. 19:24 / 783 views

GATA CU SIMULAREA. REZULTATELE VOR FI AFIŞATE PE 29 MARTIE

Astăzi s-a încheiat simularea examenului de bacalaureat, cu proba la alegere a profilului. Doar elevii de clasa a XII-a au susţinut testarea. Rezultatele vor fi afişate săptămâna viitoare.

dora la simulareUltima probă a simulării a fost rezervată doar viitorilor absolvenţi din acest an, după ce primele două testări scrise au fost susţinute şi de elevii din clasa a XI-a. Tinerii au avut examen la o disciplină aleasă de ei, conform profilului studiat.

Printre cei care au ieşit din sălile de examen am regăsit-o pe Dora Gaitanovici, locul doi la Vocea României. Ea a ales testarea la logică, mai ales că a fost olimpică la această materie.   

Viitoare absolventă de Hasdeu, Dora trebuie să împace, în această perioadă, cariera muzicală cu pregătirea pentru examenul de maturitate.

Rezultatele la simularea examenului de bacalaureat vor fi afişate în data de 29 martie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!