Publicat la: 09.05.2019. 18:14 / 798 views

„GAMME”. EXPOZIŢIE DE CERAMICĂ SEMNATĂ OVIDIU IONESCU

Artistul plastic Ovidiu Ionescu este prezent la Buzău pentru a doua oară cu o expoziţie personală. Astăzi, a fost vernisată la Galeriile de Artă „Ion Andreescu” expoziţia de ceramică „GAMME”. Curatorii expoziţiei sunt artiştii Valeriu Şunea, preşedintele UAPR, filiala Buzău şi Răzvan Zuzu Caratănase, membru în Comitetul Director UAPR.

ceramica 1Astăzi, în sala de sus a Galeriilor de Artă „Ion Andreescu” a fost vernisata

expoziţia personală de ceramică „Gamme”, semnată de Ovidiu Ionescu, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti ceramişti din România.

Curatorii expoziţiei semnate de Ovidiu Ionescu sunt, de asemenea, foarte cunoscuţi în lumea artelor plastice.

Este vorba despre preşedintele filialei buzoiene a Uniunii Artiştilor Plastici din România, profesorul doctor Valeriu Şuşnea şi despre graficianul Răzvan Zuzu Caratănase, lector universitar doctor, membru în Consiliul Director UAPR.

Pentru prima dată în calitate de oaspete al Galeriilor de Artă „Ion Andreescu”, criticul de artă Camelia Dincă a confirmat unicitatea şi valoarea artistică excepţională a expoziţiei „Gamme”.

Vădit emoţionat de atenţia şi de căldura cu care a fost primit, artistul Ovidiu Ionescu nu a uitat să-i invite pe liceenii de la Liceul de Arte „M. Sterian” aflaţi în sală, să se îndrepte şi către secţia de ceramică de la Unarte Bucureşti.

Expoziţia „Gamme” va sta pe simezele Galeriilor de Artă „Ion Andreescu”, sala etaj, până pe 23 mai, după care va fi înlocuită de expoziţia de grafică a unui artist la fel de cunoscut, Cristian Talpă.

Mâine, în sala parter, la ora 17, va fi vernisată expoziţia de panouri decorative „Cugetări sferice”, semnată Doina Elena Alexandrescu. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!