Publicat la: 11.04.2019. 18:12 / 426 views

GAME, SET, MATCH, LA DARABANI. GLORIA S-A IMPUS CU 6 LA 0, ÎN MOLDOVA

gloria buzau salutaNiciun pas greşit, pentru Gloria, în cursa către promovarea în divizia a II-a. Elevii lui George Timiş şi-au trecut în cont a nouăsprezecea victorie a sezonului, după ce s-au impus clar, cu şase la zero, la Darabani, în faţa echipei locale Sănătatea.

Golurile Gloriei au fost semnate de Danci, Konate, Cazan şi Chipirliu, ultimul reuşind să-şi treacă în cont o triplă.

Succesul Gloriei este important si pentru ca Oţelul s-a împiedicat acasă. Gălăţenii au pierdut, 0 la 1, cu Şomuz Fălticeni. Cu treisprezece puncte avans, buzoienii sunt ca şi promovaţi.

Pentru SCM Gloria Buzău urmează duelul cu Ceahlăul Piatra Neamţ programat sâmbătă, 13 aprilie, de la orele 17.00, pe stadionul din Crâng. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>