Sarabandă de goluri, cu Șomuz, în ultimul amical al FC Buzău

Sarabandă de goluri, cu Șomuz, în ultimul amical al FC Buzău

FC Buzău a încheiat en fanfare seria meciurilor amicale din această vară înainte de debutul în noul sezon de Liga 2. Echipa antrenată de Cristian Pustai a zdrobit, sâmbătă, formaţia de Liga a III-a Şomuz Fălticeni cu scorul de 9-0 (3-0), într-un joc desfăşurat pe stadionul din Crâng.

Scorul a fost deschis încă din minutul 4, după reușita lui Tudor Oltean. În minutul 10 era deja 3-0, după golurile marcate de Kamil Wiktorski (8’) și Adrian Chică Roşă (10’), scor care avea să se mențină până la pauză. În partea secundă, Chică-Roșă a mai înscris de trei ori, în minutele 47, 75 și 78, iar câte o dată au marcat și Alexandru Munteanu (53’), Gheorghe Andronic (82’) și Dumitru Rogac (90’).

În precedentele amicale desfășurate în această vară, FC Buzău a întârlnit următorii adversari și a înregistrat rezultatele: Astra (4-1), CSM Râmnicu Sărat (7-0), FCSB (1-5), Petrolul Ploieşti (1-0) și Aerostar Bacău (1-1).

Echipa antrenată de Cristian Pustai debutează sâmbătă în noul sezon de Liga 2, la Mediaș, acolo unde se joacă meciul cu FC Hermannstadt, de la ora 13:30.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și