Publicat la: 15.01.2020. 19:17 / 455 views

GALOP DE SĂNĂTATE, CU SPARTAC BUCUREŞTI. GLORIA S-A IMPUS LEJER ÎN CUPĂ, 48 LA 15

Rezultatele excelente ale fetelor de la handbal continuă şi în Cupa României, acolo unde elevele lui Coco Mihăilă s-au calificat în optimi. Roş-albastrele s-au impus, aseară, în Sala Rapid. 48 la 15 cu Spartac Bucureşti, echipă care evoluează în eşalonul secund.

HANDBALISTEPartidă câştigată fără drept de apel, de Gloria, în şaisprezecimile Cupei României, contra celor de la Spartac Bucureşti. Elevele lui Ovidiu Mihăilă s-au impus cu 48 la 15, în faţa unei divizionare secunde care nu a contat niciun moment în economia meciului. De altfel, în condiţiile în care gazdele de aseară ocupă ultimul loc în eşalonul secund,  cu 13 înfrângeri din tot atâtea meciuri, nu se punea problema câştigătoarei.

Antrenorii Gloriei au putut rula, astfel, tot lotul, dându-le minute şi fetelor care au evoluat mai puţin în turul Ligii Florilor.

Pentru roş-albastre, urmează o serie de foc, cu trei partide într-un interval de numai şase zile. Pe 23, Gloria se deplasează la Sibiu, pentru meciul cu Măgura Cisnădie, trei zile mai târziu urmând să joace la Cluj, cu Universitatea. Pe 29, la Buzău vine vicecampioana CSM Bucureşti.

Între timp, şefii secţiei de handbal au programat un amical, cu Slobozia. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 13:00, în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi.” (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!