Publicat la: 17.12.2019. 20:07 / 689 views

GALA LAUREAŢILOR LA GLORIA BUZĂU. OVIDIU IONESCU ESTE SPORTIVUL ANULUI

Cele două medalii de argint, una de la Campionatul Mondial, cealaltă de la Jocurile Europene, i-au adus lui Ovidiu Ionescu distincţia de cel mai bun sportiv al Gloriei, premiu pe care tenismenul îl primeste al doilea an consecutiv. Sportivul buzoian a fost premiat aseară, în cadrul Galei Laureaţilor clubului roş-albastru, eveniment în cadrul căruia au fost rasplătiţi cei mai buni sportivi, cele mai bune echipe şi cei mai buni antrenori.

gala gloria 1 gala gloria 2

Gloria Buzău şi-a premiat cei mai buni oameni ai anului 2019, fie ei sportivi, antrenori şi chiar suporteri. Zeci de trofee, dimplome şi cupe au fost înmânate aseară, în cadrul Galei Laureaţilor Gloria Buzău. Momentul culminant a coincis cu decernarea titlului “Sportivul anului” distincţie conferită lui Ovidiu Ionescu, vicecampion mondial în 2019, la dublu.

Premiul pentru cea mai bună echipă a revenit fetelor de la handbal, graţie performanţelor din sezonul trecut, dar şi pentru parcursul excelent din actualul stagiu competiţional. Nicio surpriză, distincţia “cel mai bun antrenor” a revenit duo-ului Ovidiu Mihăilă – Romeo Ilie, la egalitate.

Pentru 2020, ambiţiile sunt şi mai mari. După argintul la mondiale, Ovidiu Ionescu ţinteşte către o medalie olimpică, singura care-i lipseşte din palmares.

Aflat pentru prima dată la conducerea unei echipe de fete, Ovidiu Mihăilă, vădit emoţionat, s-a declarat surprins şi onorat după primirea distincţiei de antrenor al anului, la Gloria. Fostul stelist a declarat că, pe lângă parcursul bun din Liga Florilor, cea mai mare răsplată pentru echipa de handbal este constituită din afluenţa mare a publicului în Sala Sporturilor Romeo Iamandi.

Prezent la Gala Laureaţilor, primarul Constantin Toma a declarat că speră ca performanţele sportivilor buzoieni să impulsioneze şi mişcarea sportivă de masă, din Buzău.

În cadrul evenimentului de aseară au fost acordate distincţii pentru cei mai buni sportivi ai fiecărei secţii, juniori şi seniori, cei mai buni tehnicieni, dar şi un premiu special, pentru suporterii de la “Peluza Crâng”. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!