Publicat la: 29.01.2014. 22:42 / 4.699 views

GABRIEL BALTĂ A REPREZENTAT PENTRU ULTIMA DATĂ BUZĂUL LA VIDEOCONFERINŢA CU PREFECŢII.

gabriel baltaDupă ce s-a făcut de râs pentru că nu ştia localităţile izolate din judeţ, prefectul Gabriel Baltă a fost demis din funcţie de primul ministru Victor Ponta.

Cu toate acestea, Gabriel Baltă a fost cel care a reprezentat  Buzăul la videoconferinţa cu prefecţii. Pentru ultima dată. 

În locul lui Gabriel Baltă, la conducerea Prefecturii Buzău a fost numită Maria Buleandră, şefa Biroului de control al legalităţii din cadrul Prefecturii Buzău. Până când noul prefect îşi va intra în atribuţii, vicepremierul Liviu Dragnea l-a trimis deja la Buzău pe secretarul de stat Iulian Matache de la Ministerul Dezvoltării pentru a sprijini coordonarea instituțională pe timpul perioadei de criză cauzată de viscol.

Maria Buleandră lucrează de ani buni la Prefectura Buzău și este considerată un bun specialist. Îainte de a fi numit prefect a fost șef al Biroului de control al legalităţii din Casa Albă. Maria Buleandră a schimbat de-a lungul vremii mai mulți prefecți, fiind angajată la Prefectură din anul 2007.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!