Publicat la: 13.02.2020. 19:25 / 990 views

FOSTUL PREFECT, CARMEN ICHIM, ÎN PARTIDUL LUI PONTA. ŞI-A ANUNŢAT, PE FACEBOOK, ÎNSCRIEREA ÎN PRO ROMÂNIA

Fostul prefect de Buzău, Carmen Ichim, şi-a anunţat intrarea în politică, un prim pas spre o candidatură la alegerile locale din acest an. Într-o postare pe pagina sa de facebook, fosta şefă de la Casa Albă a precizat câteva din motivele pentru care a ales noul pas.

prefecta despre PT“Realizările profesionale pe care le-am obţinut în perioada aprilie 2017 – decembrie 2019, în calitate de prefect al Judeţului Buzău, solidaritatea şi aprecierea arătate de numeroşi primari buzoieni şi şefi de instituţii atât la finalul mandatului, cât şi după revenirea mea în funcţia de comisar-şef al Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Buzău, sunt tot atâtea motive ale deciziei pe care am luat-o – aceea de a contribui mai departe cu întreaga mea experienţă şi energie la construcţia unei administraţii publice eficiente, în slujba celor care şi-au pus nădejdea în noi!”

Chiar dacă a avut negocieri şi cu alte formaţiuni, Carmen Ichim a preferat PRO România, partidul fostului premier Victor Ponta.

“Am avut şi ocazia de a-mi stabili o serie de obiective pe termen mediu şi lung a căror realizare depinde, însă, hotărâtor şi de implicarea decidenţilor politici care doresc cu adevărat binele comunităţii noastre, iar acesta este unul dintre motivele pentru care am decis să mă alătur echipei PRO ROMÂNIA – Buzău, o echipă energică şi hotărâtă care şi-a exprimat cu fermitate dorinţa de a mă sprijini în toate proiectele viitoare.”, a mai precizat Carmen Ichim, în anunţul său de pe pagina de facebook.

Cel mai probabil, Ichim va candida la funcţia de primar al oraşului Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!