Publicat la: 11.03.2020. 19:38 / 867 views

FOSTUL JUDECĂTOR FLORESCU A DEMISIONAT DIN PSD. ADUCE ACUZE GRAVE PRIMARULUI TOMA

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, fostul judecător Constantin Florescu a anunțat că a decis să renunțe la calitatea de membru PSD, dar și la cea de consilier local municipal. Fostul președinte al Tribunalului Buzău a explicat că decizia a luat-o ca urmare a neînțelegerilor cu primarul Constantin Toma pe care îl acuză că a transformat Primăria într-un SRL.

florescu 1Fostul președinte al Tribunalului Buzău, Constantin Florescu, a anunțat astăzi că își dă demisia atât din Partidul Social Democrat, cât și din calitatea de consilier local municipal. Acesta a spus că a luat această decizie este din cauza neînțelegerilor cu primarul Constantin Toma pe care îl acuză că a transformat Primăria și organizația PSD în “Toma SRL”.

Florescu a declarat jurnaliștilor că a încercat să poarte o discuție cu președintele PDD, Marcel Ciolacu, însă acesta ar fi delegat atribuțiile președintelui organizației municipale, Constantin Toma.

De asemenea, Constantin Florescu a explicat și de ce, în viziunea sa, actualul primar nu ar trebui să le mai ceară buzoienilor votul pentru un nou mandat.

Constantin Florescu a povestit jurnaliștilor cum în urmă cu 4 ani, în același birou, i s-a propus să fie consilier PSD, iar atunci a fost momentul în care a realizat care erau intențiile candidatului la primărie Constantin Toma.

Constantin Florescu a anunțat că nu va sta departe de viața politică. Are un plan pe care îl va face public în cel mai scurt timp și tot atunci buzoienii vor afla și ce intenții are pentru alegerile ce urmează. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!