Publicat la: 11.09.2017. 18:21 / 790 views

FOSTUL ANTRENOR AL GABRIELEI SZABO, LA BUZĂU. ZSOLT GYONGYOSSY A VIZITAT LICEUL „IOLANDA BALAS SOTER”

Liceul cu Program Sportiv „Iolanda Balas Soter” a primit, azi, cu ocazia începutului de an şcolar, vizita  secretarului de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului, Zsolt Gyongyossy. Fostul tehnician a vizitat noua sală de sport a instituţiei de învăţământ şi a fost informat despre proiectele liceului.

lps 1Fostul antrenor al Gabrielei Szabo, secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului a vizitat, azi, Liceul cu Program Sportiv şi a participat la festivitatea de deschidere a anului şcolar. Impresionat de infrastructura de care beneficiază instituţia de învăţământ, Gyongyossy nu a exclus posibilitatea unui campionat european de atletism găzduit de Buzău. Secretarul de stat a rămas impresionat şi de noua sală a Liceului Sportiv, inaugurată în decembrie 2016

Unul dintre proiectele discutate a fost şi reamenajarea Bazei sportive Concas, recent trecută în adiministrarea Liceului cu Program Sportiv.Conducerea instituţiei de învăţămînt speră ca până în primăvara anului viitor, baza sportivă, acum în paragină, să fie complet refăcută.

La festivitatea de deschidere a anului şcolar au mai  participat reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean Școlar, Consiliului Judeţean şi ai Municipalităţii. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!